NING

Dinsdagmorgen een workshop georganiseerd voor collega’s met mmv Willem van Ravenstein, www.wiswijzer.nl over het gebruik van een ning.

Dat betekent dat in het nieuwe jaar 160 studenten uit het eerste jaar hebben kennis gemaakt met ning en hun filmpjes en foto’s voor elkaar te zien zijn en niet alleen in de klas.

Echt heel leuk, nog leuker zou het zijn als die filmpjes ook de de vakspecialisten uit de praktijk bekeken worden. Zij zijn uiteindelijk te zien omdat studenten met hen als vakspecialist een interview gaan afnemen. Ik ben hardstikke benieuwd.

Eind januari 2009 moet er een nieuwe module klaar zijn, ben druk aan het nadenken over leerdoelen, goede inhoud, theorie en toets maar wat al zeker is, is dat studenten de stad in gaan met fototoestellen en dat er iets te zien zal zijn op Picasaweb…zodat studenten daarna kennis met elkaar kunnen delen, tijd- en plaatsongebonden.

Eén antwoord op “NING”

  1. Ha Jet,Leuk! Zo wordt het wel een stuk “echter”. Kun je een keer echt laten zien waar je van gemaakt ben, als student.Ik ben vandaag ook geinterviewd door studenten. Dat gaf me wel een goed gevoel.– Ik wordt eindelijk als “expert” behandeld (daar doet iedereen het toch stiekum voor..)– de vragen waren goed voorbereid. De studenten wilden niet met rare vragen komen.– Ik moest ook weer eens lekker hard denken.– de “ervaring” vervliegt niet zo snel (voor mij niet iig)ben erg benieuwd hoe het gaat!

Reacties zijn gesloten.